Små og store gleder

"Den som evner å glede seg over lite, har meget å glede seg over"

29 august 2006

Så gikk det som det måtte gå...

Etter mye planlegging og tidkrevende arbeid med UNO ble mannen liggende med rennende nese og sår hals hele helga. Jeg var opptatt med Oppstartsmøter i Salem hver dag, men på lørdag/søndag kjente jeg at den dårlige formen kom snikende. Nils Jørgen var jo selvfølgelig på bedringens vei og klar for litt sosialisering på dette tidspunktet, så etter samlingsfesten i Salem tok vi turen til Ann Iren og Anders. Jeg krøp under et varmt fleecepledd og fikk servert rykende fersk sjokoladefondant med vaniljeis av fru Sætre... kan det bli bedre?!

Men tilbake til overskriften. Det gikk som det måtte gå, jeg ble syk jeg også. Dundrende hodepine, tette kanaler og sår hals. Ikke overraskende akkurat, men like kjipt for det!

1 Comments:

  • At 29.8.06, Anonymous Anonym said…

    Stakkar deg!Må sjå å bli frisk snart, ekje nåke kjekt å ligga sjuk nei!Må be mannen din om å passa godt på deg, sånn at du får skikkelig "velvære" når du e sjuk!Jaja! Drikk te med honning, eller varm melk så skal du bli bra! Ellers må du ha masse god bedring, passa godt på deg sjøl! Klem Lene Karin

     

Legg inn en kommentar

<< Home